(untitled) (Journal of International Studies, 2021)
Өнөөгийн олон улсын харилцааны /ОУХ/ судлаачдын дунд ямар субьектийг олон улсын харилцааны үндсэн оролцогч хэмээн үзэх талаар тодорхой байр суурийн зөрчил хадгалагдсаар байгаа нь ОУХ-ны орчин, хэлбэр, агуулга буюу ОУХ-ны систем ямагт өөрчлөгдөж байдагт оршдог болов уу. Учир нь олон улсын харилцаа нь нийгмийн болон нийгмийн бус хүчин зүйлүүдэд өртөн байнга өөрчлөгдөн хувьсахын зэрэгцээ тухайн систем дэх гол гол оролцогчид ямагт өөрчлөгдөж байдаг өвөрмөц онцлогтой билээ. English title: Intercontinental Corporation is Major Player in International Relations